Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Kedves Szaktársak!

Szécsényi Fruzsi vagyok, másodéves hallgató a PTE BTK pszichológia szakán. Azért jelentkezem újra a meghirdetett szakos képviselő pozícióra, mert szeretném hallgatótársaim meglátásait, véleményeit és igényeit továbbítani, érdekeiket megvédeni. Szeretnélek titeket továbbra is méltón képviselni, és szeretném ezt a meglévő összetartó, segítő közeget, közösségeket megtartani.

Mindezekhez középiskolai tanulmányaim során, közösségi programok és gólyatáborok megszervezése és lebonyolítása révén szerzett tapasztalataimat tudom felhasználni. Gimnáziumi éveim alatt részt vettem továbbá a közösségi programokat szervező diákok csapatépítő programjainak szervezésében, valamint más gyermektáborok animátorainak képzésében és csapatépítésében, így számos tapasztalatot szereztem a kortársakkal való együttműködésről, annak jelentőségéről és lehetőségeiről. Az egyetemen második éve a Pszieszta előadós csapatát erősítem, illetve tavaly óta a szakos képviselőként tevékenykedek.

Lehetőségeim szerint eddig is részt vettem a szak közösségi életében, illetve egyéb fakultatív egyetemi programokon. Tavaly óta aktívan részt veszek a szakestek, illetve a gólyaprogramok szervezésében és lebonyolításában. Ezen felül idén az évfolyamunkon hagyományteremtő céllal újra megszerveztük a felezős bulit. Szakos képviselőtökként szeretném ezt folytatni, mindennapi életünket pedig színesebbé és gördülékenyebbé tenni.

A Hallgatói Önkormányzat munkáját legfőképpen tapasztalataimmal, illetve talpraesettségemmel, nyitottságommal, rugalmasságommal, jó kommunikációs és problémamegoldó készségemmel tudnám és szeretném tovább segíteni.

Remélem, motivációs levelem meggyőzött titeket és érdemesnek tartotok a pozíció betöltésére! Előre is köszönöm a bizalmatok!

Üdvözlettel:

Szécsényi Fruzsi