Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Tisztelt Hallgatói Önkormányzat!

Ezúton szeretnék újra jelentkezni a Küldöttgyűlés képviselőjelöltjének a pszichológia választókerületben.

BA tanulmányaim során a Hallgatói Önkormányzat több egységében is dolgoztam – a Rókus Hallgatói Iroda és Gépteremben felügyelőként, a PécsiBölcsész Magazinnál olvasólektorként – és ennek során már korán alkalmam nyílt belelátni az egyetem és a Hallgatói Önkormányzat működésébe. Tavaly jelentkeztem első alkalommal hallgatói képviselőnek és úgy érzem, a képviselőtársaimmal való eredményes együttműködésnek köszönhetően több ügyben is sikerült előremozdítanunk a pszichológushallgatók helyzetét.

 

 

Kiemelném ezek közül a közös hallgatói képviseleti email-cím létrehozását, ami egy hivatalos és könnyen elérhető kommunikációs csatornát biztosít mind a hallgatók, mind az egyetem dolgozói számára. Ennek segítségével több alkalommal is eredményesen vettük föl a kapcsolatot a Pszichológia Intézet oktatóival és ügyintézőivel, ezáltal konfliktusmentesebbé és gördülékenyebbé téve az együttműködésüket a hallgatókkal.

Megválasztásom esetén a következő évben is az eredményes kommunikációra, a problémák megfelelő tájékoztatáson és közös megbeszélésen alapuló feloldására szeretném helyezni a hangsúlyt. Ezen kívül szeretnék hozzájárulni az évfolyamok közötti hatékonyabb információáramláshoz és a külföldi hallgatók integrálásához is.

Remélem, a hallgatók ismételten bizalmat szavaznak nekem és továbbra is lesz lehetőségem az érdekeiket képviselni.

Üdvözlettel:

Rohály Sára