Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Kedves Hallgatói Önkormányzati Tagok és Szaktársak!

Honti Barnabás vagyok másodéves angol nyelvű pszichológia alapszakos hallgató a Pécsi Tudományegyetemen.

Azért szeretnék jelentkezni erre a pozícióra, mert, szeretnék a mostaninál is aktívabb résztvevője lenni az egyetemi életnek, valamint szeretném, hogy az angol pszichológia szakos hallgatók is jobban integrálva legyenek az egyetemi életbe. Ezen felül fontos feladatomnak tartom még a diákok pontos és időbeli tájékoztatását minden fontos eseményről. Azért most jelentkeztem erre a pozícióra, mert már lassan két éve része vagyok a pécsi ”családnak” és úgy érzem megérettem arra, hogy képviselőként dolgozzak tovább az egyetemi élet formálásában. Szükségesnek tartom még, hogy az nemzetközi diákok is aktívabbak legyenek és több programlehetőséget biztosítsunk számukra.

Mint említettem eddig is igyekeztem aktívan részt venni az egyetemi életben, ez továbbra is szándékom. A szakestek szervezésében és segítésében eddig is segédkeztem, ha nem is hivatalos formában. A szak által szervezett eseményeknek pedig rendszeres látogatója voltam, így a működésükről is sokat tudok már legyen az kocsmatúra, Pszieszta, szakestek.

 

 

 

 

 

A 2017-es gólyatáborban való részvételem, mint gólya sok tapasztalatot adott és a senioroktól kapott segítséget és tájékoztatást ugyanúgy én is át szeretném adni szakos képviselőként.

Megbízhatónak, türelmesnek, jó munkabírásúnak tartom magam. Nagyon fontos számomra a csapatban való részvétel és a közös munka is, amire lehetőségem is nyílik, hiszen 4 másik társammal tudnék együttdolgozni a szak javáért a jövőben. Továbbá úgy gondolom, jó kommunikációs készségekkel rendelkezek ahhoz, hogy bárki tudjon hozzám segítségért fordulni vagy megoldani egy felmerülő problémát.

Amennyire tudtam és lehetőségem nyílt rá, eddig is és a továbbiakban is szeretném biztosítani a szak életének fejlődését. Szakos képviselőként szeretnék még többet megtudni az egyetem működéséről, hogy ezt másoknak is továbbadhassam. Remélem, motivációs levelem alapján érdemesnek tartotok erre a pozícióra.

Honti Barnabás