Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Kedves Szaktársak!

Greff Dóra vagyok, harmadéves pszichológia szakos hallgató a Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán. Azért jelentkezem a meghirdetett hallgatói képviselő pozícióra, mert szeretném aktívan kivenni a részemet a pszichológia szakos hallgatók véleményének, érdekeinek képviselésében, valamint a szak életében. A következőkben szeretném érvekkel alátámasztani alkalmasságomat.

Eddigi egyetemi tevékenységeim során sokszor volt szerencsém egyénileg és csapatban is betekinteni a BTK szerveződésébe, mindennapjaiba.

 

 

A 2017-es és 2018-as PTE BTK Gólyatáborban Seniorként hozzásegíthettem az új hallgatókat a beilleszkedéshez, szívesen vettem, ha később hozzám fordultak kérdéseikkel, készségesen próbáltam megválaszolni azokat. Nyílt napok, Orientációs napok során rengeteg olyan helyzetbe kerültem, amikor bizonyítanom kellett, hogy tájékozott vagyok az egyetemi élet legkülönbözőbb területeit érintő kérdésekben.

Közösségi embernek tartom magam, így aktívan részt veszek az Improvokál Társulatban és a Szenes Klub csapatában is. Az improvizáció gyakorlása nyitott, alkalmazkodó gondolkodásra ösztökél, melynek nagy részét igyekszem hasznosítani a mindennapokban is; karunk klubjában dolgozni pedig, ahonnan nem mellékesen számos nagysikerű, mai együttes indult el, büszkeséggel tölti meg a szívemet.

Kifejezetten a pszichológia szak életében pedig eddig két szakest szervezésében és lebonyolításában, tematikus kocsmatúrák megrendezésében vettem részt, illetve a PSZIESZTA – Pécsi Pszichológus Napok szervezőjeként is tevékenykedtem marketing szekcióban.

Személyiségemből adódóan könnyen dolgozom együtt másokkal, őszintének és megbízhatónak tartom magam, jól bánok az idővel. Felelősségteljesen vagyok képes döntéseket hozni, és igyekszem a közös célt szem előtt tartani.

Remélem, a fent leírtak és életrajzom alapján alkalmasnak ítéltek a meghirdetett pozíció betöltésére.

Üdvözlettel,

Greff Dóra