Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Kedves szaktársak!

Beleznay Benedek vagyok, a PTE BTK pszichológia mester szakos hallgatója. Azért jelentkezem a meghirdetett szakos képviselő pozícióra, mert szívesen folytatnám a megkezdett szerepet a pécsi pszichológia szak életében, és lennék részese továbbra is annak formálásában és hallgatóinak képviseletében. Az alábbiakban egy rövid felsorolást szeretnék adni azokról az érvekről, amelyek alapján alkalmasnak érzem magam a pozíció betöltésére.

 

 

Elsőként említeném, hogy közel 3 éves tapasztalattal rendelkezem a hallgatói képviselet terén, és dolgozom a PTE BKT HÖK pszichológia szakos hallgatói képviselőjeként, valamint 2 éve a HÖOK Mentorprogram mentoraként. Az elmúlt 3 évben önállóan vagy csapatban több alkalommal is részt vettem szakos programok szervezésében és koordinálásában, valamint a hallgatók tájékoztatásában, segítésében és érdekképviseletében (Szakestek, Orientációs Napok, Nyíltnapok, Intézeti Fórum, Educatio kiállítás).

Szeretném kiemelni, hogy a Pécsi Pszichológus Napok (PSZIESZTA) szervezésében és koordinálásában közel 4 éve veszek részt, ahol programszervezési és marketinges munkaköröket láttam/látok el. Valamint a 3 éve dolgozom Seniorként a PTE BTK Gólyatáborban, ahol én voltam felelős a pszichológia szakos hallgatók csapatépítéséért és jólétéért. Az idei évben az a megtiszteltetés ért, hogy Főseniorként térhetek vissza a Gólyatábori főszervezői csapatba, ahol olyan feladatokat látok el, mint toborzás, interjúztatás, kiválasztás és tréningtartás.

Tulajdonságaim, hogy megbízható és kreatív vagyok, gyorsan tanulok, szeretek csapatban dolgozni a közös célok eléréséért. Emellett jó kommunikációs és vezetői képességű embernek tartom magamat, és kiváló problémamegoldó készséggel rendelkezem.

Remélem, hogy önéletrajzom és motivációs levelem alapján érdemesnek tartotok a pozíció betöltésére.

Üdvözlettel,

Beleznay Benedek