Bemutatkoznak a hallgatói képviselő jelöltek!

Nastor Alexandra vagyok, a Pécsi Tudományegyetem másodéves angol-földrajz osztatlan tanári szakos hallgatója. Ezen motivációs levéllel jelentkezem a BTK HÖK Küldöttgyűlési választáson. Véleményem szerint alkalmas vagyok a szerepkör betöltésére.

Elsődleges indokom az indulásra a hallgatók segítése a mindennapos, egyetemmel kapcsolatos problémákban. A HÖOK Mentorprogramban végzett munkám is részben kapcsolódik ehhez. A mentorságot nagyon megszerettem, viszont szeretnék több embernek segíteni. Úgy érzem, hogy, mint képviselő a hallgatótársaim sokkal nagyobb részének fogok tudni útmutatást adni.

 

 

Ezen felül, mint angol-földrajz szakos hallgató, sok tapasztalatot szereztem a TTK-n. Tudom, hogy sok más olyan osztatlan tanári szakos hallgató van rajtam kívül, akiknek az egyik szakja a Természettudományi Karon van, és így nekik is tudnék segíteni.

Végezetül, kiváló a kommunikációs készségem, és nagyon szeretek csapatban dolgozni. Szorgalmas és megbízható vagyok, és mindig komolyan veszem azt, amit csinálok. Ezt a munkát is nagyon fontosnak tekintem, és ezért szeretnék részese lenni egy olyan szervezetnek, ami képviseli a hallgatók érdekeit és segíti őket.