Az év legnagyobb hallgatói bulija Velencén - EFOTT Fesztivál 2012

Az év legnagyobb hallgatói bulija, az EFOTT, 2012-ben július 3-8. között Velence-parti fesztivállá avanzsálódik! A házigazda csapat már most azon munkálkodik, hogy a vándorfesztivál idén is a diákszabadság szimbóluma maradjon, és még jobban dübörögjön!

A védjegyek már ismertek: élvonalbeli fellépők, stand up comedy, nyereményjáték, ingyenes strandhasználat és az a bizonyos nélkülözhetetlen "EFOTT-os" hangulat; de a sportolni vágyóknak is lesz miből válogatni, hiszen a wakeboard, a kosárlabda, a strandfoci, a tenisz, a röplabda, valamint a túra- és sárkányhajózás lehetősége garantálja a lazulást, valamint könnyű színházi darabok is láthatóak lesznek kora esténként. A biciklidet se hagyd otthon,Velence csak 45 km Budapesttől és az EFOTT-on ingyenesen tárolhatod (500 főig), de a helyi kölcsönzés is biztosított… Csak szabadon!

Ők már biztosan ott lesznek: DUB FX (AUS), MR.WOODNOTE (UK), FREESTYLERS (UK), QUIMBY, TANKCSAPDA, KISCSILLAG, DR.ALBAN (SWE), BROOKLYN BOUNCE (GER), BRAINS, CARBONFOOLS, HŐSÖK, PUNNANY MASSIF ...és még sokan mások!

 

További nevekért klikk az EFOTT Facebook oldalra!