AIESEC felhívás

Sziasztok PTE-sek!

Köszöntünk a világ 120 országából, globálisan az elmúlt 68 évben, Pécsett pedig 40 éve nem csak pozitív változást értünk el a helyi közösségekben, hanem a jelen és a jövő vezetőit is képezzük, hogy megismerjék önmagukat, töretlenül keressék a megoldást a problémákra, és motiváljanak másokat.
Mit nyerhetsz azzal, ha csatlakozol?
 • Felfedezheted személyes értékeidet, céljaidat és szenvedélyedet
 • Hatással lehetsz Pécsre és a régióra, hogy jobb hellyé váljon
 • Kiépítheted nemzetközi kapcsolataidat, és vonzóvá tehedet magadat a cégek szemében
 • Átélheted a közösségi élményt, miközben csapatban dolgozhatsz, és vezetői élményben lehet részed
 • Részt vehetsz negyedévente megrendezésre kerülő konferenciáinkon, ahol az ország többi AIESEC-esével is megismerkedhetsz Budapestről, Szegedről, Debrecenből, Miskolcról és Gödöllőről.
 • Tréningeken vehetsz részt, ahol te vagy a középpontban
 • Találkozhatsz partnereinkkel, mint a MOL, TATA, Sony, Randstad vagy a Nestlé vezetőivel, hogy esettanulmányok keretében az ő jelenlegi problémáik megoldásán dolgozzunk, illetve tanácsokkal látnak el minket HR menedzsment, marketing, üzletfejlesztés és egyéb területeken.

Projektjeink, amelyekben részt vehetsz:

 • New Generation projekt
  A Pécsre vágyó külföldi fiatalok elhelyezéséhez szükséges, hogy oktatási és non-profit intézményekkel, felvegyük a kapcsolatot, hogy az ő elhelyezésükről tárgyaljunk velük. A projekt célja, hogy hatással legyünk a 0-18 éves korosztályra Baranyában és környékén, azáltal hogy az ide érkező önkéntesek idegen nyelvre, a kultúrák közötti megértésre és együttműködésre tanítják őket.
 • Live it projekt
  A Live it projekt tagjai segítenek a velünk szerződést kötött szervezetek számára a gyakornokok kiválasztásában angol nyelvű interjúk révén, valamint felkészítik a Baranyába érkezett önkénteseinket a 6 hetes időszakra, és segítik őket az itt tartózkodásuk során különböző programok szervezésével.
 • Education and Engagement projekt
  A hozzánk jelentkező hallgatókat, akik csatlakozni szeretnének, vagy külföldre vágynak önkéntesként vagy gyakornokként, fel kell őket készítenünk az utazásra; ezt tréningeken keresztül tesszük meg, valamint HR-es tagjaink foglalkoznak a kiválasztásukkal interjúk keretében.
 • Colourful Connections projekt
  A projekt célja, hogy külső megítélésünket és kapcsolatainkat bővítsük partnerekkel a régióban. A félév során a Baranya megyei és környéki középiskolákkal alakítunk ki kapcsolatot, hogy bármely programunkat választva töltsék el a kötelező önkéntességi időszakot, amely az érettségi megszerzéséhez szükséges. Továbbá az AIESEC országos és helyi partnereivel tartjuk a kapcsolatot, és megjelenési lehetőséget biztosítunk nekik a PTE-n, illetve az egyetemmel is partnerek kívánunk lenni. Különböző eseményeket szerveznek, hogy felhívjuk civil kezdeményezések fontosságára az egyetemistákat, ezzel nagyobb pozitív hatást váltunk ki környezetünkből.
 • SWAP projekt
  A projektben résztvevők feladata a régióba érkező külföldiek elszállásolásának megoldása az adott középiskola tanulóinak családjainál, vagy az intézményhez tartozó kollégiumban, valamint a középiskolások és egyetemisták körében promóció keretében hirdetni a lehetőséget, hogy segíthessenek egy-egy külföldi gyakornoknak a beilleszkedésben és tájékozódásban, és persze vezessék be őket a pécsi party hangulatba.
Az AIESEC tagsági programja lehetőséget nyújt neked, hogy releváns szakmai tapasztalatot szerezz. Fiataloktól fiataloknak szól, hogy átélhesd milyen is igazán fontos dolgokról igazán fontos emberek előtt úgy beszélni, hogy hatással legyél a világra. Fejlődési lehetőséget nyújtunk azáltal, hogy  nemzetközi önkéntes és szakmai programok teljesítésére adunk lehetőséget, illetve fiatalokat hozunk Pécsre a világ minden tájáról, akik vállalati, oktatási és nonprofit szervezetben feszegetik a határaikat. Érdekel?

Jelentkezési lap: bit.ly/joinaiesecinhungary
Jelentkezési határidő: Október 2.
További információk
Facebook
Facebook
Honlap
Honlap
YouTube
YouTube
Instagram
Instagram
Jelentkezek!