A Pécs-Normandia LIONS Club (PNLC) Családi Napközije szakmai gyakornokokat keres

A Pécs-Normandia LIONS Club családi napközik lehetőséget biztosítanak egyetemi hallgatók számára szakmai gyakorlat elvégzésére. A hallgatók részt vehetnek a napközi pedagógiai igényű feladatainak elvégzésében, kidolgozásában saját kreatív energiáikat kamatoztatva. Emellett bepillantást nyerhetnek a napközi háttérmunkájának folyamataiba, az adminisztrációiba és a napközi felé nyújtott elvárások megvalósításába.

A LIONS Suli és Odú Családi Napközik fő célkitűzése a 6 - 14 éves korú gyermekek iskola utáni idejének megszervezése oly módon, hogy a napi jellegű tanulmányi segítségnyújtás, korrepetálás mellett számos ismeretbővítő és kreatív foglalkozással, játékkal a tanulmányi sikerességen kívül a szabadidő hasznos eltöltésének is az előmozdítója legyen.

A KÖSZIKARRIER irodával kötött együttműködésünk alapján gyakornokokat tudunk fogadni az alábbi területekről:

BÖLCSÉSZ, TERMÉSZETTUDOMÁNYI, TANÁR: matematika-informatika, magyar nyelv és irodalom, földrajz és reál tantárgyak, angol nyelv, német nyelv (házi feladatok, felkészítés, korrepetálás)

PSZICHOLÓGUS, SZOCIÁLIS MUNKÁS: hátrányos helyzetű vagy tanulási nehézségekkel küzdő gyerekek segítése; tanácsadás szülőknek a PNLC szülőszállásán, ahol a klinikán kezelt beteg gyermekek szülei kapnak szállást

KÖZGAZDÁSZ: adminisztratív munka civil szervezetnél

FEEFI, HUMÁN ERŐFORRÁS MENEDSZER: civil szervezet fejlesztési kompetenciák

Amit biztosítunk:

-       kreditek

-       a munkaerőpiacon kamatoztatható szakmai tapasztalat

-       ingyenes, civil és társadalmi tevékenységekhez kapcsolódó kompetenciák fejlesztésére irányuló továbbképzéseken való részvétel

-       professzionálisan működő civil szervezet munkájában történő közreműködés

-       rugalmas beosztás

Amit elvárunk:

-       megbízhatóság

-       némi pedagógiai érzék

-       gyerekek feltétlen szeretete

Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 30.

További információ és jelentkezés: http://www.koszikarrier.hu/